BVR+ Concepten

BVR-Groep

BVR Woon+

Dankzij BVR Woon+ is de BVR Groep in staat om een duurzame, veilige en comfortabele woning te realiseren tegen een zeer betaalbare kostprijs in een zo kort mogelijke periode.

De Nederlandse woningmarkt is volop in beweging. Met name de vraag naar betaalbare gezinswoningen is sterk groeiende. Om aan de toenemende vraag naar betaalbare woningen tegemoet te komen heeft de BVR Groep een woningbouwconcept ontwikkeld om kwaliteitswoningen te bouwen tegen zo laag mogelijke realisatiekosten en daarbij aan te blijven sluiten op de wensen van de huidige woonconsument. Dankzij BVR Woon+ is de BVR Groep in staat om een duurzame, veilige en comfortabele woning te realiseren tegen een zeer betaalbare kostprijs in een zo kort mogelijke realisatieperiode. BVR Woon+ biedt daarmee een passend antwoord voor zowel de koop- als huursector. Iedere woning uit BVR Woon+ kenmerkt zich bovendien door haar uitgekiende en eigentijdse basisontwerp en een variatie aan architectuurstijlen. BVR Woon+ biedt een alles-behalve-standaardwoning voor een standaardprijs.

Alle woningen zijn er in verschillende architectuurstijlen, voorzien van uiteenlopende soorten gevel- en dakbekleding en kozijnen. Bovendien biedt het BVR Woon+ in projecten maatwerk doordat beukbreedte, diepte en afwerkingniveau verder af te stemmen zijn op het gewenste woonprogramma.

Stylo Plano
De Stylo Plano is een compacte gezinswoning. De woning wordt getypeerd door zijn platte dak en twee slaapkamers.

 


Stylo Trigo 
De Stylo Trigo, een ruime drielaagse gezinswoning. Standaard geleverd met twee slaapkamers en de mogelijkheid tot een derde.

 
 

Stylo Senso 
Deze woning kan functioneren als stijlvolle gezinswoning, maar is tevens uitstekend toepasbaar als levensloopbestendige woning. De woning beschikt over twee woonlagen één of twee slaapkamers. De Stylo Senso is aanpasbaar voor elke levensfase.
 

Stylo Duo 
Een twee onder één kap woning, standaard voorzien van een open keuken en garage. Deze woning is standaard geleverd met twee slaapkamers, met de mogelijkheid tot een derde.

 

Meer weten? Vraag hier onze brochure aan.