BVR+ Concepten

BVR-Groep

BVR Reno+

BVR concept voor de grondgebonden doorzonwoning

Renovatie krijgt een steeds individueler karakter met meer nadruk op verbetering, die de behoefte van de afzonderlijke bewoner meeneemt. Deze trend is al lang aanwezig in de koopsector. Hier overheerst verbetering boven (kleinschalig) onderhoud. Deze roep om individualiteit krijgt ook in de huursector steeds meer weerklank.

Ook de verbeteringen aan deze woningen zullen verspreid gaan worden. Het ene jaar de keuken met uitbouw en over vijf jaar het dak met nieuwe zolder. De kunst is nu hierop een doortimmerd aanbod te bedenken waardoor de behoefte aan maatwerk gekoppeld kan worden aan de realisatie van een serie-effect. Op specifieke vragen uit de markt – duurzaam, ruim en levensloopbestendig wonen – hebben wij oplossingen bedacht. Deze BVR Renovatieconcepten bieden een nieuw aanbod in samenhangende oplossingen voor de aanpak van de doorzonwoning.

Drie concepten die zijn opgebouwd uit overeenkomstige modules (bouwstenen), met de nadruk op prefabricage. De basismodule van duurzaam wonen is een grondgebonden eengezinswoning met minimaal een energielabel B, mechanische ventilatie en een HR-combi verwarmingsinstallatie. Door middel van varianten en opties is het mogelijk om te komen tot energielabel A+, vraaggestuurde CO²ventilatie en een warmtepomp. Of het nu gaat om energie, comfort of flexibiliteit voor de woning als eindproduct, nu of in de toekomst, de oplossing is in concepten vooraf gedefinieerd en vertaald naar passende technieken.

Meer weten? Vraag hier onze brochure aan.