BVR+ Concepten

BVR-Groep

BVR Dubo+

Duurzaam denken en bouwen; een kwestie van doen!

Duurzaam omgaan met ons milieu heeft in korte tijd een vaste plek gekregen binnen het ontwerpen, bouwen en gebruiken van gebouwen. Projecten die op dit moment worden ontwikkeld verschillen  hemelsbreed van gebouwen welke 10 jaar geleden werden gerealiseerd.

Alle initiatieven op het gebied van Milieu- en Energiebewust ontwikkelen en realiseren hebben een plekje gevonden binnen het DUBO+ Concept!

Denk hierbij niet alleen aan een excellente energieprestatie, maar ook aan een comfortabel gebouw met een minimum aan ingewikkelde installaties, eventueel voorzien van duurzaam geproduceerde materialen met een lage milieubelasting.

Zo ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en onderhouden we gebouwen waar niet alleen de gebruiker van nú prettig, comfortabel en energiebewust gebruik van kan maken, maar richten we ons ook op de toekomstige gebruiker.

Of het nu gaat om een woning met een laag energieverbruik, een bedrijfsgebouw met een hoge mate van comfort of een object met een duidelijke duurzame uitstraling. Met DUBO+ kunnen wij voorzien in al uw vragen.

Meer weten? Vraag hier nadere informatie aan.